Bruidsarrangement

Een stralende bruid

Als u gaat trouwen wilt u er natuurlijk geweldig uitzien. U moet van alles regelen zoals de bruidsjurk, de kapper, het feest, de bruidstaart, het bruidsboeket, de make up etc. Met dit bruidsarrangement hoeft u zich geen zorgen te maken over uw uiterlijk. Deze behandelingen zorgen ervoor dat uw huid er fris, gezond en mooi uitziet op de bruiloft. Ook de make up wordt in de puntjes verzorgd met de make up lijn van Malu Wilz. U zult er stralend uitzien.

Het bruidsarrangement bestaat uit verschillende behandelingen die we ruim van te voren in plannen. 3 weken voor de bruiloft krijgt u een microdermabrasie behandeling, dit is een intensieve peeling en maakt de huid glad. Een week later krijgt u een complete gezichtsbehandeling van Decléor of Malu Wilz. Bij deze behandeling zit een reiniging, peeling, epileren van de wenkbrauwen, massage en masker. Een week voor de bruiloft plannen we een proefmake up in en gaan we kijken welke kleuren uw gezicht het beste uit laat komen. Op de dag zelf breng ik een ampul aan onder uw bruidsmake up zodat uw make up heel de dag goed blijft zitten.

De make up lijn van Malu Wilz heeft een groot kleurenassortiment die een professionele make up mogelijk maakt. U kunt alle make up in de salon kopen om eventueel uw lippenstift, lip gloss of poeder op de bruiloft bij te werken. Ik wens u een hele mooie dag toe.

Microdermabrasie behandeling 50 min. € 75,-
Complete gezichtsbehandeling 75 min. € 55,-
Een proefmake up 25 min. € 25,-
Een buidsmake up incl. een ampul 40 min. € 40,-
Arrangementsprijs € 180,-